Extra Informatie

Plintprofielen en holplinten

Voor Diamond Flooring is het geen probleem holplinten te maken die aansluiten op het tegelwerk waardoor een waterdichte aansluiting ontstaat. De hoogte van de holplinten mag variëren tussen de vijf en tien centimeter. Ook een plintprofiel voor plintaansluiting op het tegelwerk is mogelijk. De vloer kan ook worden aangesloten op bestaande putten en hoeklijnen.

Hoge belastbaarheid en slijtvast

Bij een laagdikte van gemiddeld vier tot vijf millimeter heeft een kunststof vloer van Diamond Flooring al de maximale sterkte bereikt. De sterkte van de vloer is uiteraard evenredig aan de sterkte van de ondervloer.

Verder is de vloer zeer slijtvast en zal de vloer ook bij intensief industrieel gebruik – denk aan het heftrucs en palletwagens – in tact blijven. Ook in openbare ruimtes die intensief worden gebruikt zoals metro- en treinstations bewijzen de vloeren van Diamond Flooring hun kracht elke dag.

Na twee uur gebruiksklaar!

Een kunststof vloer van Diamond Flooring heeft veel voordelen maar het allergrootste voordeel is wel dat de vloer twee uur na de laatste applicatie klaar is voor gebruik. Dat betekent dat uw vloer in een middag kan worden geplaatst waarna u direct weer verder kunt. U heeft minimaal oponthoud en mag de vloer na installatie maximaal belasten. Desgewenst kan de vloer ook ’s nachts worden gelegd of in het weekend.

Groot voordeel van acrylaat is ook dat er gewerkt kan bij temperaturen ver onder nul. Verwarming is dus niet noodzakelijk om de vloer te kunnen leggen.

Neem contact met ons op per mail of telefoon als u speciale wensen of vragen heeft over het leggen van de vloer.

Snel gelegd

Kunststof vloeren van Diamond Flooring zijn niet alleen snel gebruiksklaar, per dag kunnen wij ook veel vierkante meters leggen. Oppervlaktes tot 500 vierkante meter per dag zijn voor ons geen uitzondering.

VRAAG DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Scroll to top
× App ons!