Acrylaat vloeren

Al onze medewerkers zijn full VCA gecertificeerd!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame industriële vloer? Kies dan voor de industriële vloeren van Diamond Flooring, de specialist in kunststof gietvloeren voor bedrijf en industrie. “Tot 300 m2 binnen één dag gelegd en na slechts twee uur klaar voor gebruik…” U kiest voor hoogwaardige productiemiddelen om stilstand te voorkomen. Een kunststof gietvloer van Diamond Flooring hoort daarbij.

Deze acrylaat gietvloer is al na twee uur gebruiksklaar.

De industriële acrylaat gietvloeren van Diamond Flooring zijn;

 • Naadloos
 • Elastisch
 • Scheur overbruggend
 • Vloei- en afvalstof dicht
 • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
 • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
 • Duurzaam
 • Slijtvast
 • Zwaar belastbaar

Acrylaatvloeren van Diamond Flooring zijn geschikt voor iedere toepassing.

Acrylaatvloeren vallen onder de categorie gietvloeren en staan al jaren bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De acrylaat gietvloer is binnen 1 dag te appliceren en de gietvloer is na 2 uur alweer volledig belastbaar.

Toepassingen

Een acrylaatvloer of PMMA-vloer is een kunststof gietvloer. Acrylaat is zeer duurzaam, slijt- en stootvast. Het product scheurt en schilfert niet. De acrylaatvloeren van Diamond Flooring worden onder andere toegepast in bakkerijen, slagerijen, sanitaire gebouwen, grootkeukens, autowasstraten, fitnesscentra en galerijen. Ook in de scheepvaart worden de gietvloeren van Diamond Flooring toegepast. Onze vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer goed toe te passen in professionele keukens en de voedingsindustrie.

Glad of juist antislip?

Het grote voordeel van een acrylaatvloer van Diamond Flooring is dat uzelf kunt kiezen hoe glad of hoe stroef u de vloer wilt hebben. Vooral in natte werkruimtes is antislip vaak noodzakelijk voor de veiligheid van de medewerkers. Diamond Flooring heeft verschillende antislip-gradaties die u aan de hand van monsters kunt uitproberen en voelen. Natte groepen in bijvoorbeeld sportscholen vragen om totaal andere antislip dan natte werkruimten. Samen met u bepalen wij de juiste mate van antislip.

Eenvoudig zelf te repareren

Een beschadigde vloer betekent in de meeste gevallen dat de vloerenleverancier gebeld moet worden. Een acrylaatvloer van Diamond Flooring kunt u zelf eenvoudig herstellen. U ontvangt van ons reparatieset en een instructie zodat u altijd snel weer verder kunt.

Wanneer is keuren van een vloeistofdichte vloer verplicht?

 • Als de Activiteitenregeling voorschrijft dat een activiteit boven een vloeistofdichte vloer of verharding moet worden uitgevoerd, moet het bedrijf ervoor zorgdragen dat deze voorziening eens per zes jaar wordt gekeurd door een erkende inspectie-instelling.
 • Deze verplichting geldt ook wanneer het bedrijf, hoewel daartoe niet verplicht, er zelf voor heeft gekozen om zijn activiteiten boven een vloeistofdichte vloer of verharding uit te voeren.
 • Uiteraard geldt de keuringsverplichting ook in de gevallen waarbij in een omgevingsvergunning is bepaald dat de aanwezige vloer of verharding moet worden gekeurd. In dat geval geldt bovendien de in de vergunning voorgeschreven keuringsfrequentie, tenzij op de activiteiten het Activiteitenbesluit van toepassing is, dan geldt een frequentie van eens per zes jaar. Heeft u vragen? Bel of mail ons voor een helder antwoord.

♦ Klaar voor gebruik, 2 uur na applicatie

♦ Naadloos

♦ Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen (HACCP)

♦ Goede weerstand tegen zuren, chemicaliën en warm water

♦ Duurzaam en een hoge slijtvastigheid

♦ Bij eventuele schade, zelf gemakkelijk te repareren

♦ Elastisch en scheur overbruggend

♦ Vloeistofdicht

♦ Geschikt voor hoge druk reiniging

♦ Decoratief met gekleurd kwartszand/flakes

Kiest u ook voor industrievloeren van Diamond Flooring? Een kunststof gietvloer van Diamond Flooring voldoet aan de HACCP-eisen. Verder zijn onze kunststof vloeren volledig vloeistofdicht, leverbaar in vele kleuren, bestand tegen een groot aantal chemicaliën en bijzonder slijtvast. Als u op kwaliteit wilt staan, kiest u voor Diamond Flooring. Onze klanten bevestigen het! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

2 gedachten over “Acrylaat vloeren

Reacties zijn gesloten.

Scroll to top
× App ons!