HACCP antislipvloer supermarkt Doetinchem

In een supermarkt in Doetinchem hebben wij de vloer gerenoveerd. Over de oude winkelvloer is een nieuwe HACCP PMMA antislipvloer geplaatst. Dit vloersysteem is naadloos, vloeistofdicht en slijtvast en is daardoor zeer geschikt als supermarktvloer.

Antislipvloer supermarkt aanbrengen

Het maken van onderstaande vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog tweemaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Vloerrenovatie in één dag

PMMA is een veelvoorkomend vloertype in supermarkten, de horeca en winkelcentra. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen bezit. PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen. Door haar hygiënische karakter is deze vloer zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Ook is PMMA ijzersterk, elastisch, naadloos, antislip en scheur-overbruggend. Maar het grootste voordeel is toch wel de snelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij tot wel 350 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw supermarkt, winkelpand of horecazaak? Dan helpen wij u graag verder. Iedere ondergrond vraagt om een andere aanpak. Onze specialist Henry Goossens komt dan ook graag bij u op locatie kijken om u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u gemakkelijk telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier. Bovendien vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!