Productiebedrijf vloer - industriële vloer

Industriële vloeren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame industriële vloer? Kies dan voor de industriële vloeren van Diamond Flooring, de specialist in kunststof gietvloeren voor bedrijf en industrie. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en zijn bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Wanneer u kiest voor een industriële vloer van Diamond Flooring, dan kiest u voor een vloer met nagenoeg geen onderhoud en die zeer gemakkelijk schoon te houden is. Onze gietvloeren voor de industrie zijn kras, slag- en stootvast en gaan dus zeer lang mee. Ook voor bedrijven en fabrieken waar de hoogste hygiëne normen gelden zijn onze industriële vloeren zeer geschikt: vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen.

Plaatsing industriële vloeren

Ons team van vloerspecialisten is ervaren, goed opgeleid en zeer vakbekwaam. De industriële vloer wordt daardoor snel en efficiënt gelegd. Na het aanbrengen van de laatste topcoating is de gietvloer binnen korte tijd klaar voor gebruik. U kunt snel weer aan de slag en hoeft dus (nagenoeg) geen kostbare productie uren te verliezen.

Eigenschappen industriële vloer

De industriële vloeren van Diamond Flooring zijn scheuroverbruggend en elastisch. Mede daardoor zijn onze gietvloeren bestand tegen zeer zware belasting. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging ontstaan, dan is deze gemakkelijk en snel zelf op te lossen. Bij oplevering van een industriële vloer ontvangt u namelijk een reparatiekit en een gedegen instructie. U bent dus niet afhankelijk van de leverancier van de vloer en hoeft dus ook geen vertraging op te lopen.

Een industriële vloer van Diamond Flooring is:

  • Naadloos
  • Elastisch
  • Scheur overbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht
  • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Vocht en vuil kunnen zich normaal gesproken ophopen in naden van vloeren. De industriële vloeren van Diamond Flooring hebben geen naden en voldoen daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen.

Voorbeelden

Recente industriële vloer projecten:

Bekijk hier meer industriële vloer projecten.

Kosten industriële vloeren

Bij het vaststellen van de prijs spelen een aantal factoren een belangrijke rol: afmeting van het oppervlak, type ondergrond en de staat waarin deze verkeerd en eventuele extra werkzaamheden die wij moeten uitvoeren. Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wilt u precies weten wat uw industriële vloer gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Wij werken door heel Nederland.

Scroll to top
× App ons!