Nieuwe kleedkamervloer bij sportclub in Culemborg

Bij een voetbalvereniging in Culemborg hebben wij een nieuwe kleedkamervloer gerealiseerd. De keuze voor de nieuwe vloer is gevallen op ons ijzersterke PMMA-vloersysteem. Naast het feit dat dit een ontzettend sterke vloer is, is ze ook nog eens super hygiënisch. Door het naadloze karakter krijgen vuil en stof geen kans om zich op te hopen.

Kleedkamervloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren en, indien nodig, ook stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens kunnen wij de PMMA-vloer gaan plaatsen. De nieuwe vloer wordt uiteindelijk nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Ons PMMA-vloersysteem is een veelgebruikte vloer in kleedkamers, sportkantines en sportscholen. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen heeft:

  • Ons PMMA-vloersysteem is antislip, waardoor u een zeer veilige werkomgeving creëert;
  • Wij hebben slechts één dag nodig om een PMMA-vloer te realiseren. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ontzettend sterk, zelfs sterker dan beton;
  • Dit vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen, waardoor het ook zeer geschikt is voor de horeca en voedselverwerkingsindustrie.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over ons ijzersterke PMMA-vloersysteem? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over deze unieke vloer te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Via onze website vraagt u daarnaast ook eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!