Nieuwe vloer wasruimte voedselverwerkingsbedrijf Nijmegen

In de wasruimte van een voedselverwerkingsbedrijf in Nijmegen hebben wij de vloer gerenoveerd. De keuze is gevallen op ons ijzersterke en super hygiënische PMMA vloersysteem. PMMA is waterafstotend en is daardoor zeer geschikt voor een wasruimte. Ook voldoet PMMA aan de wettelijke HACCP eisen.

PMMA vloer maken voedingsindustrie

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer schuren. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Daarna gaan wij het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

HACCP vloer voor voedselverwerkingsbedrijf

Sinds 1995 geldt voor ieder bedrijf dat voedingsmiddelen verwerkt een aantal strenge regels. Zo moet het vloeroppervlak in goede staat verkeren en de vloer moet goed te reinigen en desinfecteren zijn. Ons PMMA vloersysteem voldoet aan deze HACCP richtlijnen. Daarnaast is PMMA ijzersterk, scheur-overbruggend, elastisch, antislip en razendsnel te maken. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken, en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Interesse?

Heeft u interesse in een geschikte vloer voor een voedselverwerkingsbedrijf? Wij helpen u graag verder! Onze vloerenspecialist, Henry Goossens, staat u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Benieuwd naar de prijs van onze PMMA vloeren? Vraag dan via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!