Vloerrenovatie sanitaire ruimtes filmtheater Zaandam

Bij een filmtheater in Zaandam hebben wij de vloer van de sanitaire ruimtes gerenoveerd. De keuze is gevallen op ons super hygiënische PMMA vloersysteem. De nieuwe vloer is over de bestaande tegelvloer heen gelegd en heeft een applicatietijd van slechts één dag.

Nieuwe vloer sanitaire ruimtes

Het maken van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbereiden. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt het PMMA dan nog afgelakt met een beschermende topcoating.

HACCP vloer

PMMA is een veel gekozen vloer voor sanitaire ruimtes, horecakeukens en voedselverwerkingsbedrijven. Dit super hygiënische vloertype voldoet namelijk aan de wettelijke HACCP eisen en is heel gemakkelijk te reinigen. Ook de razendsnelle applicatietijd maakt PMMA een populair vloersysteem. In slechts één dag kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer alweer beloopbaar.

Maak nu een afspraak voor een locatiebezoek

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem voor uw sanitaire ruimtes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere ondergrond vraagt om een andere aanpak. Onze expert, Henry Goossens, komt dan ook graag bij u langs op locatie om de ondervloer te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (06-82812980) of via het contactformulier op onze website. Daarnaast vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!