Fitnesscentra vloeren

Toepassing Fitnesscentra

De fitnesscentra vloer van Diamond Flooring zijn uitermate geschikt voor bedrijven waar een hygiënische omgeving noodzakelijk is. Onze gietvloeren voldoen aan de Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie 93/43/EG. Vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen.

Plaatsing

Wanneer de laatste topcoating is aangebracht zijn onze industrievloeren, al twee uur na applicatie, klaar voor gebruik.

De industriële acrylaat gietvloeren van Diamond Flooring zijn;

  • Naadloos
  • Elastisch
  • Scheur overbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht
  • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Voorbeelden

Recente fitnessvloer projecten:

Geen naden

Vocht en vuil kunnen zich ophopen in naden van vloeren. Een fitnesscentra vloer  van Diamond Flooring heeft geen naden en voldoet daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen. Doordat de vloer geen naden heeft komt er dus geen ophoping van vuil, en zorgt ervoor dat deze Saunavloer makkelijk schoon te houden is.

Prijzen Fitnesscentra vloer

De prijs van de vloer is sterk afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de staat van de ondervloer en eventuele mechanische voorbereidingen. Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Waar kunt u Diamond Flooring vinden?

Wij werken door heel Nederland. U kunt ons vinden in de buurt van Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Leeuwarden, Limburg, Rotterdam en Den Haag. Hoofdlocatie; Roggel.

Na twee uur uitgehard. U kunt weer verder!

De acrylaatvloeren van Diamond Flooring zijn na twee uur doorgehard en volledig belastbaar. Zo ontstaat minimaal oponthoud in uw bedrijfsproces. Verder hebben onze vloeren de unieke eigenschappen elastisch te zijn, scheuroverbruggend en naadloos. Dat betekent dat een acrylaatvloer opgewassen is tegen de moeilijkste omstandigheden en bestand is tegen hoge mechanische belastingen.

Zeer veel verschillende toepassingsgebieden

De acrylaatvloeren van Diamond Flooring worden onder andere toegepast in bakkerijen, slagerijen, sanitaire gebouwen, grootkeukens, ziekenhuizen, visverwerkingsindustrie, autowasstraten, fitnesscentra en galerijen. Ook in de scheepvaart worden de gietvloeren van Diamond Flooring toegepast. Onze vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer goed toe te passen in professionele keukens en de voedingsindustrie.

Vragen of een offerte? Bel ons!

Hebt u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Bel of mail ons voor een helder antwoord.

Scroll to top
× App ons!