Antislipvloer parkeergarage Oudewater realiseren

Antislipvloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande antislipvloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door middel van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer is nodig om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Daarna kunnen wij de antislip PMMA-vloer plaatsen. De nieuwe vloer wordt aansluitend nog één of twee keer afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een veelvoorkomend antislipvloersysteem. Dit komt doordat PMMA van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen bezit:

  • Zo is een PMMA-vloer volledig naadloos en vloeistofdicht. Stof en vuil kunnen zich nergens ophopen en vloeistoffen kunnen niet door de toplaag dringen;
  • PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen;
  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag. Twee uur na het aanbrengen van de nieuwe vloer is deze ook alweer beloopbaar;
  • PMMA is ijzersterk, zelfs sterker dan beton;
  • Dit vloersysteem heeft van nature een hoog antislipgehalte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw garage, horecazaak of winkelpand, die ook nog eens antislip is? Dan is ons PMMA-vloersysteem zeker iets voor u. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw unieke situatie te bekijken u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak voor een locatiebezoek maakt u eenvoudig telefonisch via telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!