Garagevloer van topkwaliteit

Toepassing garagevloer

U bent op zoek naar een duurzame garagevloer? Kies dan voor de garagevloeren van Diamond Flooring. Onze gietvloer is namelijk uitermate geschikt voor gebruik in de garage (garagebedrijf).

Onze garagevloeren zijn vloeistofdicht, bestand tegen verschillende chemicaliën, zeer gemakkelijk te reinigen, krasvast, slagvast en stootvast. Tevens zijn onze garage gietvloeren zeer hygiënisch. Een garagevloer van Diamond Flooring voldoet aan alle Europese richtlijnen (93/43/EG). Vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen.

Wanneer u de garagevloer laat leggen door Diamond Flooring weet u zeker dat de gietvloer wordt aangebracht door goed gekwalificeerde vakmensen met meer dan voldoende ervaring. Door onze brede ervaring in het leggen van gietvloeren in garages, kunnen we ook voor u een garagevloer op maat maken die volledig aansluit op wensen en mogelijkheden. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw nieuwe garagevloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaatsing garagevloer

Nadat de gelegde garagevloer van zijn laatste topcoating is voorzien, is deze al na twee uur weer begaanbaar. U hoeft dus geen kostbare werkuren te verliezen. Onze gietvloeren voor garages voldoen aan alle eisen hebben groot aantal voordelen:

  • Naadloos
  • Elastisch
  • Scheur overbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht
  • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Voorbeelden:

Recente garagevloer projecten:

Bekijk hier meer garagevloeren.

Belasting garagevloer

Garagevloeren hebben te maken met zware belastingen. Wij bieden de mogelijkheid een gietvloer te plaatsen die snel weer beloopbaar is en na 48 uur weer belastbaar (na 7 dagen volledig chemisch uitgehard). Deze vloer is een hittebestendige garagevloer met een hoge chemische resistentie. Hij is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +120°C.

Geen naden

Vocht en vuil kunnen zich ophopen in naden van vloeren. Een garagevloer van Diamond Flooring heeft geen naden en voldoet daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen. Omdat de gietvloer geen naden heeft, is er dus ook geen ophoping van vuil. Daardoor is deze garagevloer gemakkelijk schoon te houden.

Na twee uur uitgehard. U kunt weer verder!

De acrylaat gietvloeren voor garages van Diamond Flooring zijn na twee uur doorgehard en volledig belastbaar. Zo ontstaat er een minimaal oponthoud in uw bedrijfsproces. Verder hebben onze vloeren belangrijke eigenschappen: elastisch, scheuroverbruggend en naadloos. Dat betekent dat een garagaevloer is opgewassen tegen de moeilijkste omstandigheden en bestand is tegen hoge mechanische belastingen.

Prijzen Garagevloer

De prijs van de vloer is sterk afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de staat van de ondervloer en eventuele mechanische voorbereidingen. Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Zeer veel verschillende toepassingsgebieden

De acrylaat gietvloeren van Diamond Flooring worden naast garages onder andere toegepast in bakkerijen, slagerijen, sanitaire gebouwen, grootkeukens, ziekenhuizen, visverwerkingsindustrie, autowasstraten, fitnesscentra en galerijen. Ook in de scheepvaart worden de gietvloeren van Diamond Flooring toegepast. Onze vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer goed toe te passen in professionele keukens en de voedingsindustrie.

Vragen of een offerte? Bel ons!

Hebt u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Bel of mail ons voor een helder antwoord.

Waar kunt u Diamond Flooring vinden?

Wij werken door heel Nederland. U kunt ons vinden in de buurt van Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Leeuwarden, Limburg, Rotterdam en Den Haag. Hoofdlocatie: Duiven.

Scroll to top
× App ons!