haccp horecavloer amsterdam

Drie horecakeukens voorzien van nieuwe PMMA-vloer

Ons PMMA-vloersysteem voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen. Daardoor wordt deze vloer vaak toegepast in situaties waar hygiëne zeer belangrijk is, zoals horecakeukens. We hebben weer een aantal mooie keukenvloeren mogen maken in onder andere Kerkrade, Amsterdam en Reusel.

Horecakeukens renoveren

Het renoveren van vloeren in horecakeukens verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij aan de hand van schuren en, indien nodig, ook stralen. Het voordeel van PMMA is dat dit vloertype over vrijwel iedere ondergrond kan worden aangebracht. Als uw horecakeuken bijvoorbeeld een tegelvloer bevat, kunnen wij het nieuwe vloersysteem hier overheen plaatsen zonder eerst de tegelvloer te moeten slopen. Na het mechanisch voorbewerken brengen wij een hechtprimer aan. Vervolgens gaan we de PMMA-vloer plaatsen. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating. Indien gewenst wordt het vloersysteem ook nog afgewerkt met plinten.

HACCP-vloer in één dag klaar

Ons PMMA-vloersysteem is volledig naadloos. Hierdoor kunnen stof en vuil zich nergens gaan ophopen. PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP-eisen. Het is daardoor een vloer die veel wordt toegepast in horecakeukens, fabrieken, magazijnen en in de voedingswerkingsindustrie. Een groot voordeel van PMMA is dat dit vloersysteem super snel is te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij de nieuwe vloer aanbrengen. Daarnaast is de vloer twee uur na applicatie ook alweer beloopbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Is de vloer van uw horecakeuken toe aan renovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat iedere situatie uniek is en iedere vloer vraagt om een eigen aanpak, komen wij graag bij u langs op locatie. Zo kunnen wij u altijd voorzien van advies op maat en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Een afspraak maakt u eenvoudig telefonisch. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het contactformulier op onze website in. Daarnaast vraagt u via onze website ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!