Horeca keukenvloer Alkmaar renoveren

In een stadscafé in Alkmaar hebben wij de keukenvloer gerenoveerd met een PMMA horecavloersysteem. PMMA voldoet aan de wettelijke HACCP eisen en wordt daardoor vaak toegepast in de horeca. Naast het hygiënische karakter is PMMA antislip, ijzersterk en super snel te maken.

Vloer horeca aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande horecavloer verloopt in een aantal vaste stappen. Eerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Daarna brengen wij een primer aan. De primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Doordat de ondervloer uit tegels bestaat, brengen wij ook een epoxy schraplaag aan. Deze laag zorgt ervoor dat de voegen van de tegels niet meer zichtbaar zullen zijn. Pas dan kunnen wij de PMMA vloer gaan gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe PMMA vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA draagt van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen met zich mee. Het is dan ook niet gek dat dit vloersysteem vaak wordt toegepast in onder andere de horeca, sportscholen, retail en magazijnen.

  • PMMA is elastisch, scheur-overbruggend en super sterk. Dit vloersysteem is zelfs sterker dan een betonvloer;
  • Het is een vloeistofdichte vloer die ook bestand is tegen zuren en chemicaliën;
  • PMMA is super snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij een vloer tot wel 400 m2 maken en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar;
  • Dit vloersysteem is zeer gemakkelijk schoon te houden en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen;
  • PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte. U bepaalt zelf hoe stroef u de vloer afgewerkt wilt hebben.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een geschikte vloer voor de horeca? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloersystemen te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!