Keukenvloerrenovatie zorgcentrum Den Haag

Bij een zorgcentrum in Den Haag hebben wij een keukenvloer van 110 m2 gerenoveerd. Over de  oude tegelvloer is een nieuw PMMA vloersysteem aangebracht. PMMA is ontzettend hygiënisch en voldoet aan de wettelijke HACCP eisen.

Klaar in één dag

Niet alleen is PMMA ontzettend hygiënisch, het is ook nog eens razendsnel te maken. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 300 m2 vloeroppervlak realiseren. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar. Daarnaast heeft PMMA van nature een hoog antislip gehalte, is het elastisch en scheur-overbruggend, ijzersterk en bestand tegen extreme temperatuurswisselingen.

Keukenvloer zorgcentrum renoveren

Het maken van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken door middel van schuren. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Dan gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een geschikte keukenvloer voor in een zorgcentrum, restaurant of kantine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialist, Henry Goossens, staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via de website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!