Kunststof Supermarktvloer na 2 uur belastbaar

Toepassing Supermarktvloer

De industrievloeren van Diamond Flooring zijn uitermate geschikt voor deze branche. De vloeren zijn vloeistofdicht, bestand tegen verschillende chemicaliën, erg makkelijk te reinigen en ze zijn kras, slag- en stootvast. Ook zijn onze industrievloeren uiterst hygiënisch. Onze gietvloeren voldoen aan de Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie 93/43/EG. Vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen.

Plaatsing

Wanneer de laatste topcoating is aangebracht zijn onze industrievloeren, al twee uur na applicatie, klaar voor gebruik.

De industriële acrylaat gietvloeren van Diamond Flooring zijn;

  • Naadloos
  • Elastisch
  • Scheur overbruggend
  • Vloei- en afvalstof dicht
  • Goed resistent tegen zuren, chemicaliën en warm water
  • Goed bestand tegen hoge en lage temperaturen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Geen naden

Vocht en vuil kunnen zich ophopen in naden van vloeren. De Supermarktvloeren van Diamond Flooring hebben geen naden en voldoen daarom zonder problemen aan de strenge HACCP-normen. Doordat de vloer geen naden heeft komt er dus geen ophoping van vuil, en zorgt ervoor dat deze Supermarktvloer makkelijk schoon te houden is.

Voorbeelden

Recente supermarktvloer projecten:

Prijzen Supermarktvloer.

De prijs van de vloer is sterk afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de staat van de ondervloer en eventuele mechanische voorbereidingen. Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Waar kunt u Diamond Flooring vinden?

Wij werken door heel Nederland. U kunt ons vinden in de buurt van Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Leeuwarden, Limburg, Rotterdam en Den Haag. Hoofdlocatie; Roggel.

Na twee uur uitgehard. U kunt weer verder!

De kunststof gietvloer van Diamond Flooring is na twee uur doorgehard en volledig belastbaar. Zo ontstaat minimaal oponthoud in uw bedrijfsproces. Verder hebben onze vloeren de unieke eigenschappen elastisch te zijn, scheuroverbruggend en naadloos. Dat betekent dat een kunststof gietvloer opgewassen is tegen de moeilijkste omstandigheden en bestand is tegen hoge mechanische belastingen.

Zeer veel verschillende toepassingsgebieden

De kunststof gietvloer van Diamond Flooring worden onder andere toegepast in bakkerijen, slagerijen, sanitaire gebouwen, grootkeukens, ziekenhuizen, visverwerkingsindustrie, autowasstraten, fitnesscentra en galerijen. Ook in de scheepvaart worden de kunststof gietvloeren van Diamond Flooring toegepast. Onze vloeren voldoen aan de strenge HACCP-eisen en zijn daarom zeer goed toe te passen in professionele keukens en de voedingsindustrie.

Vragen of een offerte? Bel ons!

Hebt u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Bel of mail ons voor een helder antwoord.

Scroll to top
× App ons!