PMMA vloer Veldhoven: vloeistofdicht en antislip

Wanneer u op zoek bent naar een vloer die vloeistofdicht en antislip is, is de keuze voor PMMA snel gemaakt. Dit vloersysteem is ontzettend sterk en gaat zelfs met zwaar, intensief gebruik jarenlang mee. In Veldhoven hebben wij een mooie nieuwe PMMA vloer mogen realiseren.

Vloer vloeistofdicht maken

Het aanbrengen van een PMMA vloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Na het primeren gaan we het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer dan nog afgelakt met een beschermende, vloeistofdichte coating.

Nieuwe vloer in één dag

Niet alleen is PMMA vloeistofdicht en antislip. Ook is dit vloersysteem super snel te realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 vloer maken. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar. Bovendien is PMMA ontzettend goed schoon te houden. Dit vloertype is zeer hygiënisch en voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een vloer die vloeistofdicht is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vloersystemen aan, allemaal met hun eigen unieke eigenschappen en in verschillende prijsklassen. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!