HACCP keukenvloer voor McDonald’s Etten-Leur

Bij de McDonald’s in Etten-Leur hebben wij de oude tegelvloer in de keuken gerenoveerd. De keus is gevallen op ons ijzersterke PMMA vloersysteem. Onze vloeren zijn ontzettend hygiënisch en voldoen zelfs aan de wettelijke HACCP eisen. Het is daardoor een veelvoorkomende vloer in de horeca, voedselverwerkingsindustrie en supermarkten.

HACCP vloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaand vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Omdat de oude vloer een tegelvoer is, brengen wij ook een epoxy schraplaag aan. Dit zorgt ervoor dat de voegen van de tegelvloer niet meer zichtbaar zijn. Daarna gaan wij de PMMA vloer gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Nieuwe keukenvloer McDonald’s in één dag

De applicatietijd van onze PMMA vloeren is ontzettend snel. De nieuwe keukenvloer voor McDonald’s Etten-Leur hebben wij in slechts één dag kunnen maken. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar. Daarnaast is PMMA antislip, voldoet het aan de wettelijke HACCP eisen en is het scheur-overbruggend en elastisch. Niet zo gek dus, dat PMMA een steeds populairder vloertype wordt.

Interesse?

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem voor uw horecakeuken, magazijn, voedselverwerkingsbedrijf of supermarkt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over onze verschillende vloeren te vertellen. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul

Scroll to top
× App ons!