Sanitaire vloer strandpaviljoen Callantsoog renoveren

Bij een strandpaviljoen in Callantsoog hebben wij de oude sanitaire vloer gerenoveerd. Over de bestaande houten vloer is een nieuw PMMA-vloersysteem geplaatst. PMMA kan over vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Dit scheelt een hoop tijd omdat de oude vloer er niet eerst uit gesloopt hoeft te worden.

Vloer strandpaviljoen renoveren

Het renoveren van de sanitaire vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst hebben wij de ondervloer geschuurd. Daarna gaan we een hechtprimer aanbrengen. Ook is er een laag manuel gesmeerd in verband met de houten ondervloer. Vervolgens kunnen wij het nieuwe PMMA-vloersysteem gaan plaatsen. Als laatste stap wordt de nieuwe vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA heeft van nature een aantal zeer voordelige eigenschappen:

  • PMMA is een ontzettend hygiënisch vloertype. Het voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen en wordt daardoor vaak toegepast in de horeca, vleesverwerkingsindustrie, sanitaire ruimtes en garages;
  • De applicatietijd bedraagt slechts één dag en twee uur na applicatie is de vloer alweer beloopbaar;
  • PMMA heeft van nature een hoog antislipgehalte;
  • PMMA is ontzettend sterk en is zelfs sterker dan een betonvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een nieuwe, hygiënische vloer voor in een sanitaire ruimte? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord om alles over ons unieke PMMA-vloersysteem te vertellen. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verassingen te staan.

Scroll to top
× App ons!