Antislip hellingbaan Montfoort aanleggen

In Montfoort hebben wij een antislip hellingbaan gerealiseerd. De hellingbaan bedraagt ongeveer 30 m2. In slechts één dag tijd hebben de oude vloer gerenoveerd tot een nieuwe, strakke, antracietkleurige, antislipvloer. Twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Antislip hellingbaan aanbrengen

Het maken van onderstaande hellingbaan verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst is de ondervloer geschuurd. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de oude vloer en het nieuwe vloersysteem. Vervolgens gaan we het antislip PMMA-vloersysteem plaatsen. De vloer is ingestrooid met Mandurax. Hierdoor krijgt de helling zijn diepe, donkere kleur. Als allerlaatste stap is de vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar een geschikt vloersysteem om uw hellingbaan antislip te maken? Dan is ons PMMA-vloersysteem zeker iets voor u. Deze unieke vloer kunnen wij in slechts één dag aanbrengen, heeft van nature een hoog antislipgehalte en voldoet aan de wettelijk HACCP-eisen. Hierdoor is dit vloersysteem niet alleen geschikt als hellingbaan, maar ook als horecavloer, garagevloer of industrievloer. Neem vandaag nog contact op met één van onze specialisten. Zij staan u graag te woord om alles over onze verschillende vloeren te vertellen. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Op onze website vraagt u daarnaast ook gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!