Sterke antislipvloer brandweerkazerne Vleuten

Bij een brandweerkazerne in Vleuten hebben wij de vloer gerenoveerd. Er is gekozen voor een PU cementvloer. Dit vloersysteem is ijzersterk en bovendien antislip.

Nieuwe vloer brandweerkazerne realiseren

Het maken van dit antislipvloersysteem verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer mechanisch voorbereiden. Dit doen wij aan de hand van schuren en, indien nodig, ook stralen. Vervolgens brengen wij een epoxy primer aan. Daarna gieten wij een kleeflaag die wordt ingestrooid met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog eenmaal afgelakt met een beschermende topcoating.

Vloerrenovatie in twee dagen

Niet alleen is een PU cementvloer ontzettend sterk en antislip. Dit vloersysteem is ook heel snel te maken. In twee dagen tijd voeren wij een complete vloerrenovatie uit. Door de snelle uithardingstijd is de vloer enkele uren na applicatie ook alweer beloopbaar.

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een sterke antislipvloer? Dan helpen wij u graag verder. Via onze website vraagt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook staat onze specialist, Henry Goossens, u graag telefonisch te woord om al uw vragen te beantwoorden. Hij is bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 06-82812980. Liever mailen? Vul dan hier het contactformulier in.

Scroll to top
× App ons!