Waterdichte vloer wasbox Wervershoof

Bij een autowasstraat in Wervershoof hebben wij de vloer van een wasbox gerenoveerd. De keus is gevallen op ons ijzersterke PMMA vloersysteem. Niet alleen gaat dit vloersysteem jarenlang mee, ook is het van nature antislip en waterdicht.

Nieuwe vloer wasbox aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA vloersysteem verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Zo gaan wij allereerst de ondervloer mechanisch voorbewerken. Dit doen wij door de vloer te schuren en, indien nodig, ook te stralen. Vervolgens brengen wij een primer aan. Deze primer creëert een goede hechting tussen de ondervloer en het nieuw te plaatsen vloersysteem. Daarna gaan wij het PMMA gieten en instrooien met zand. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is een waterdicht vloersysteem. Het is daardoor zeer geschikt voor natte ruimtes zoals wasstraten, kleedkamers, douches en sauna’s. Bovendien is PMMA ontzettend hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Dit vloersysteem voldoet zelfs aan de wettelijke HACCP eisen. Echter het grootste voordeel van PMMA is de snelle applicatietijd. In slechts één dag kunnen wij deze vloer realiseren en twee uur na applicatie is de nieuwe vloer ook alweer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor een wasbox, garage of kleedkamer? Dan sluit ons PMMA vloersysteem perfect aan bij uw wensen. Wij komen graag langs op locatie om de huidige ondervloer te bekijken en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Een afspraak hiervoor maakt u eenvoudig telefonisch (026-3217336) of via het contactformulier op onze website. Benieuwd naar de prijs van dit vloersysteem? Vraag dan via onze website gemakkelijk en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!