antislip fabrieksvloer

Antislip fabrieksvloer realiseren in Elst

Bij een groot bedrijf in Elst dat verpakkingsmateriaal maakt, hebben wij een nieuwe industrievloer gerealiseerd. Er is gekozen voor een antislip fabrieksvloer gemaakt van PMMA. Ons PMMA-vloersysteem is niet alleen antislip maar voldoet bovendien ook aan de wettelijke HACCP-eisen.

Antislip fabrieksvloer aanbrengen

Het aanbrengen van onderstaande antislip fabrieksvloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst zijn we de ondergrond gaan schuren. Daarna is er een hechtprimer aangebracht om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer het nieuw te plaatsen vloersysteem. Vervolgens zijn we het PMMA-vloersysteem gaan plaatsen in de kleur Ral 7032. Als laatste stap is de PMMA-vloer afgelakt met een beschermende topcoating.

De voordelen van PMMA

Het is niet verrassend dat er in deze fabriek voor een PMMA-vloer is gekozen. Dit vloersysteem wordt vaak toegepast in fabrieken en magazijnen omdat PMMA van nature een aantal voordelige eigenschappen heeft:

  • PMMA is een ontzettend sterke vloer. Het is zelfs vele malen sterker dan beton. Hierdoor is PMMA zeer geschikt voor zware mechanische belasting. Daarnaast is PMMA ook bestendig tegen mechanische beschadiging;
  • Ons PMMA-vloersysteem is ontzettend makkelijk schoon te houden en voldoet aan de wettelijke HACCP-eisen;
  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte. Dit creëert een veilige werkomgeving;
  • Wij kunnen het PMMA-vloersysteem super snel realiseren. In slechts één dag tijd kunnen wij tot wel 400 m2 aanbrengen. Na applicatie is de nieuwe vloer al na twee uur weer beloopbaar.

Wij komen langs op locatie

Bent u op zoek naar een antislip fabrieksvloer voor een aantrekkelijke prijs? Dan biedt ons PMMA-vloersysteem wellicht de juiste uitkomst. Wij komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak met één van onze specialisten maakt u eenvoudig telefonisch. U kunt op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bellen naar: 026-3217336. Liever mailen? Geen probleem. Vul dan het contactformulier op onze website in. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!