cafetariavloer groningen

Cafetariavloer Groningen voldoet aan HACCP-eisen

In een omgeving waar hygiëne zeer belangrijk is, wordt vaak gekozen voor een PMMA-vloer. Ons PMMA-vloersysteem voldoet namelijk aan de wettelijke HACCP-eisen en is daardoor zeer geschikt voor de horeca. Onderstaande cafetariavloer hebben wij gerealiseerd bij een snackbar in Groningen.

Cafetariavloer aanbrengen

Het aanbrengen van onze PMMA cafetariavloer verloopt altijd in een aantal vaste stappen. Allereerst gaan wij de ondervloer schuren en, indien nodig, ook nog stralen. Daarna brengen wij een hechtprimer aan om voldoende hechting te creëren tussen de ondervloer en de nieuwe vloer. In dit geval is er ook een epoxy schraplaag aangebracht voor extra dekking. Vervolgens plaatsen wij het nieuwe PMMA-vloersysteem. De kleur van deze vloer is mixkleur 824. Als laatste stap lakken wij de nieuwe vloer nog af met een beschermende topcoating.

HACCP vloer

Sinds 1995 geldt voor ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt, verwerkt, behandelt, verpakt, vervoert, opslaat of verhandelt de verplichting om dit op een veilige, hygiënische manier te doen volgens de HACCP-richtlijnen. In artikel 14 van de Warenwet staat het volgende over vloeroppervlakken in bedrijfsruimten:

  • Het vloeroppervlak moet in goede staat verkeren;
  • De vloer moet goed te reinigen zijn;
  • De vloer moet goed te desinfecteren zijn.

Onze PMMA-vloeren sluiten prima aan op deze eisen, omdat de basis van PMMA uit een kunsthars bestaat. Een kunstharsvloer is naadloos, vloeistofdicht, vlak en slijtvast. Ook chemicaliën (chemisch bestendige vloer) kunnen niet door de toplaag dringen. PMMA is daardoor zeer geschikt voor de horeca, bijvoorbeeld als cafetariavloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de prijs van ons PMMA-vloersysteem? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dit kan eenvoudig via onze website. Voor al uw overige vragen staan onze specialisten u ook graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op onze website in.

Scroll to top
× App ons!