Nieuwe PMMA vloer hondenpension voldoet aan strenge HACCP-eisen

Een hondenpension in Kamperland was toe aan een nieuwe, sterke, hygiënische vloer. Onze bedrijfsvloeren van Diamond Flooring (onderdeel van Best Building Service B.V.) bevatten een flink aantal voordelige eigenschappen. Ons PMMA-vloersysteem is namelijk ijzersterk, scheur-overbruggend en voldoet ook nog eens aan de strenge HACCP-eisen.

PMMA-vloer hondenpension aanbrengen

Het aanbrengen van een PMMA-vloersysteem verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst hebben wij de ondervloer mechanisch voorbewerkt. Dit gebeurt door middel van schuren en in sommige gevallen ook stralen. Vervolgens wordt er een hechtprimer aangebracht. Deze primer zorgt ervoor dat er voldoende hechting gecreëerd wordt tussen de ondervloer en het nieuwe vloersysteem. Aansluitend plaatsen wij de PMMA-vloer. De nieuwe vloer wordt dan als laatste stap nog afgelakt met een beschermende topcoating.

PMMA is super snel te realiseren

Op onderstaande foto’s is te zien dat de vloer in het hondenpension uit twee verschillende kleuren bestaat. Dit behoort tot de mogelijkheden, maar een effen kleur is natuurlijk ook altijd een optie. Aan de hand van een kleurenkaart is deze vloer in talloze kleuren leverbaar. Een groot voordeel van PMMA is dat dit vloersysteem super snel te realiseren is. Wij kunnen in één dag ongeveer 400 m2 vloer leggen. Twee uur na het aanbrengen van de topcoating is de vloer alweer beloopbaar. Ook heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte. Hierdoor creëert u een veilige werkomgeving.

Wij komen langs op locatie

Onze PMMA-vloeren zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een hondenpension of een dierenartspraktijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze vloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie te beoordelen en u te voorzien van uitgebreid advies op maat. Voor het maken van een afspraak kunt u op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bellen naar: 026-3217336. Ook vraagt u via onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!