Antislip looppaden industrievloer Waalwijk

Bij een dierenvoedingsfabrikant in Waalwijk hebben wij een deel van de huidige industrievloer gerenoveerd. Met behulp van een PMMA-vloersysteem hebben wij antislip looppaden gecreëerd. Doordat PMMA van nature een hoog antislipgehalte heeft, is dit vloersysteem zeer geschikt als antislipvloer.

Antislip looppaden creëren

Het aanbrengen van een PMMA-vloer verloopt in een aantal vaste stappen. Zo ook bij deze antislip looppaden. Allereerst hebben wij de ondervloer geschuurd. Scheuren worden dichtgesmeerd en slechte stukken worden uitgehakt. Vervolgens brengen wij een hechtprimer aan. Deze primer zorgt ervoor dat de PMMA-vloer goed zal hechten op de ondervloer. Aansluitend hebben wij het PMMA-vloersysteem ingestrooid en afgelakt met een topcoating.

De voordelen van PMMA

PMMA is in veel verschillende kleuren leverbaar. In Waalwijk is gekozen voor een sprekende groentint, maar wanneer u op zoek bent naar een iets neutralere kleur is dat ook goed mogelijk. Daarnaast heeft PMMA nog een aantal voordelen:

  • PMMA is een super sterk vloersysteem. Het is zelfs sterker dan bijvoorbeeld een betonvloer. Daarnaast is PMMA elastisch en scheur-overbruggend. Hierdoor kan het over praktisch iedere ondergrond worden aangebracht;
  • Van nature heeft PMMA een hoog antislipgehalte. Ze verhoogt de veiligheid van de werkomgeving aanzienlijk. Het is daarom een veel gebruikte vloer in magazijnen, horecakeukens en in de voedingsindustrie;
  • Een PMMA-vloer is super snel te realiseren. In slechts één dag kunnen wij dit vloersysteem aanbrengen. Twee uur na het aanbrengen van de toplaag is de vloer alweer beloopbaar. U ondervindt dus maar kort hinder van de aanleg van uw nieuwe bedrijfsvloer.
  • Door haar naadloze karakter is PMMA een erg hygiënische vloer. Ze is gemakkelijk schoon te houden en ook is ze bestand tegen zeer wisselende temperaturen.

Interesse in onze industrievloeren?

Bent u op zoek naar een geschikt vloertype voor uw antislip looppaden? Dan is PMMA een zeer goede keuze. Dit vloertype beschikt over veel voordelige eigenschappen en wordt in slechts één dag gemaakt. Voor al uw vragen staan onze specialisten u graag te woord. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 026-3217336. Op onze website vraagt u tevens gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll to top
× App ons!