Sterke garagevloer autobedrijf Utrecht

Bij een autobedrijf in Utrecht hebben wij een nieuwe, sterke garagevloer gerealiseerd. Deze zogeheten PMMA-vloer heeft van nature een hoog antislipgehalte. Ook is PMMA bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Het is mede hierdoor een veel gekozen vloer voor garages, de horeca en andere bedrijfspanden.

Garagevloer realiseren

Het realiseren van deze garagevloer verloopt in een aantal vaste stappen. Allereerst wordt de ondergrond mechanisch voorbewerkt. Slechte stukken worden uitgehakt en de vloer wordt licht geschuurd. Daarna brengen wij een hechtprimer aan. Over deze primer gieten wij vervolgens de PMMA-vloer. Als laatste stap wordt de vloer nog afgelakt met een topcoating. Twee uur na het aanbrengen van deze coating is de vloer alweer beloopbaar.

PMMA: vloersysteem met veel voordelen

PMMA is een ontzettend sterk vloersysteem dat vaak wordt toegepast in garages. Naast het feit dat PMMA heel erg sterk is, heeft dit vloersysteem nog een aantal belangrijke eigenschappen. Zo zijn onze PMMA-vloeren elastisch, scheur-overbruggend en bestand tegen zeer zware en intensieve belasting. Ook heeft PMMA van nature een hoog antislipgehalte, is de vloer hygiënisch, gemakkelijk te onderhouden en heel erg snel te realiseren. In slechts één dag kunnen wij u voorzien van zo’n nieuwe, sterke garagevloer.

Vraag een offerte aan voor uw garagevloer

Is uw garagevloer of andere bedrijfsvloer aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een sterk vloersysteem dat snel te realiseren is? Dan biedt een PMMA-vloersysteem wellicht voor u de oplossing. Via onze website vraagt u gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten staan u ook graag telefonisch te woord. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 026-3217336.

Scroll to top
× App ons!